Sunday, September 18, 2011

Raveda põlisküla

Asula
Juriidiliselt vormistatud mittetulundusühing Suguvõsaasula Raveda. Detailplaneering on algatatud. 15,4 ha on jagatud 14ks maatükiks igaüks suurusega 1,1 ha. Ülejäänul piirkonnal tulevikus on ühismaja, pood, muud rajatised, tahame luua piirkonna iga-aastaseks laadaks.

Maatükk

Maatükk suurusega 28,08 ha me lõpuks leidsime Raplamaa vallas Märjamaal Kohatu küla lähedal. Koht asub Tallinna ja Pärnu keskel. Pärnu mnt 52. kilomeetril suunas Pärnu poole asub paremat kätt pööre Sipa poole. Sõita sellel teel umbes 15 km kuni pöördeni paremale Vardi teele. See tee lõpebki meie imekenal maatükil.
Maatõkil voolab paralleelselt kaks jõge Kasari ja Elamaa. Samuti in Männiku kanal. Seega oleme piisavalt rikkad veelaiuste poolest.
Maatükil on enamasti segamets ja palju kaski. Osa metsast eelmine omanik raius maha ja raie kohas juba kasvavad pisikesed puud.

Otsisin välja mõned pildid:














 Loodan et kunagi saan ka seda kohta külastada- kindlasti saan :).Tundub väga ilus koht piltide järgi- ikka väga väga ilus.Ma olen ikka nii õnnelik, et "Anastasia" õpetus ka Eestis juba vaikselt levib :).Küll mul ikka veab, et ma eestlaseks sündisin X3..

No comments:

Post a Comment